Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir'de birçok hırsızlık vakası zanlıları yakalandı

Balıkesir

Balıkesir'de Toygar Mahallesinde trafo binasının dışındaki kabloların çalınması olayını polis çözerken, Gaziosmanpaşa mahallesinde bir evin bodrum katındaki 2 adet kamyon lastiğinin çalınma olayı ile Bahçelievler Mahallesinde bir işyerinin bahçesinden kab

Balıkesir’de Toygar Mahallesinde trafo binasının dışındaki kabloların çalınması olayını polis çözerken, Gaziosmanpaşa mahallesinde bir evin bodrum katındaki 2 adet kamyon lastiğinin çalınma olayı ile Bahçelievler Mahallesinde bir işyerinin bahçesinden kablo ve demir makas hırsızlığı olayları da polisin tahkikatıyla çözüldü.
Olayla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde şüpheliler A.U. (22), S.Ç.(24) ve G.Ş.(20) isimli şahıslar kullandıkları Tofaş marka araçla birlikte yakalanırken, araçlarında demir kesme makası ve kablo ele geçirildi.
Çalınan kamyon lastikleri de sattıkları Balıkesir-1980 doğumlu C.E. ve Balıkesir-1983 doğumlu Ü.E. isimli şahıslardan elde edilmiş olup, çalıntı malzemeler müştekilerine teslim edildi.
Haklarında hazırlanan tahkikat evraklarıyla birlikte adli makamlara sevk edilen şüpheliler A.U., S.Ç. ve G.Ş. tutuklanarak Kepsut Cezaevine teslim edildikleri bildirildi.
Polis, ele geçirilen malzemeleri; 2,5-3 kg. kablo, 2 adet kamyon lastiği, 1 adet demir kesme makası olarak açıkladı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı